Roeiclinics

Roeien is een echte team sport. Sport, samen presteren om tot het uiterste te gaan. Ook op de werkvloer is een goede samenwerking cruciaal. Door samen een prestatie neer te zetten zal de band tussen uw collega’s versterken, wat uw bedrijf ten goede zal komen.

Wij bieden onder professionele begeleiding roeiclinics aan, hier kunt u kennis maken met het roeien. Na aankomst zal u een korte rondleiding krijgen, gevolgd door een demonstratie op de ergometer. Wij zorgen er voor dat u de basis zo snel mogelijk onder de knie krijgt, waarna u het water op kan. Dit uiteraard onder enthousiaste en ervaren begeleiding. Na afloop is er de mogelijkheid om te blijven eten en eventueel een borrel te drinken. Op deze wijze kunt u goed de sfeer proeven op Aegir en zien wat onze mooie vereniging te bieden heeft.

Er is veel mogelijk wat betreft de invulling van deze roeiclinics. Zo kunt u er voor kiezen om éénmalig een clinic te doen als bedrijfsuitje, maar u kunt ook regelmatig komen trainen voor een wedstrijd. Voor meer informatie kunt u mailen naar fiscus2@gsraegir.nl

Voorbeeld Clinic

17.00 aankomst op Aegir, introductie en rondleiding 
17.15 omkleden en demonstratie op de ergometer
17.45 training in de boot
18.45 douchen en omkleden
19.00 maaltijd of borrel 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: fiscus2@gsraegir.nl of bellen naar 050-3124666.

img_65372-930x620.jpg
img_65691-930x620.jpg