Partner worden      Partners      Rowing Blind      Bedrijfsroeien      

Kornuit

Kornuit

Kornuit is in mei 2019 een van Aegir haar grootste partners geworden. Een unieke partnership, aangezien Kornuit een opkomend merk dat via Aegir voor het eerst haar stappen zet in de studentenwereld. Kornuit is een nieuw generatie pils, gebrouwen door de nieuwe generatie brouwers. Een verrassend frisse pilsener met een zachte afdronk.

Emotion Events

Emotion Events

Emotion Events heeft zich per 1 maart 2020 verbonden aan Aegir als partner voor twee jaar. Emotion Events zal onder meer de catering verzorgen op Aegir's partijen en tevens naamsponsor zijn van de Emotion Events Aegir Lentesprint. Emotion Events is een groot horecabedrijf uit de Stad en verzorgt evenementen, catering & feesten voor zowel bedrijven als particulieren.

Coca Cola

Coca Cola

Sinds 2012 is Coca-Cola Official Sponsor van de G.S.R. Aegir. Coca-Cola is actief in de markt van de niet-alcoholische dranken. Wereldwijd genieten consumenten zo’n 1,8 miljard keer per dag van één van hun dranken. Coca-Cola is een multinational met lokale wortels in elke gemeenschap waar we actief zijn, zo ook in Nederland.

Borrelcafé Oblomov

Borrelcafé Oblomov

Borrelcafé Oblomov is sinds 2013 een trouwe partner van de G.S.R. Aegir en tevens ook de stamkroeg van de vereniging. Hier kan je tijdens de KEI-week Aegir vinden en ook na onder andere het winnen van wedstrijden.
Het gezellige speciaalbiercafé, dat midden in de Poelestraat gevestigd is, geeft de mogelijkheid om relaxed te kunnen borrelen en te genieten van 47 speciaal bieren, 12 op fust en 35 van de fles.

Drukbedrijf

Drukbedrijf

Wij zijn een groepje drukwerk liefhebbers die het net een beetje anders willen doen dan de rest. Want naast het gemakkelijk en snel bestellen via de website is het net zo makkelijk om met jouw vaste contactpersoon lotte@drukbedrijf.nl antwoord te vinden op al je drukwerk (aan)vragen.

Wij drukken letterlijk álles op alles. Heb je een mooi idee of een uitdagende klus? Die nemen we graag aan! Hoodies voor jouw bootje, badjassen om de winter door te komen of een leuke bucket hat. Alles is bespreekbaar!

Bohemian Birds

Bohemian Birds

Corona hebben we al een tijdje achter ons gelaten, dus tijd om weer de stoute schoenen aan te trekken en eindelijk die (verre) reis te maken! Zoals jullie misschien wel weten, hebben wij een samenwerking met Bohemian Birds, dé specialist in het organiseren van de meest te gekke (lustrum)reizen! Tijdens onze studententijd is de lustrumreis één van de hoogtepunten waar wij allemaal naartoe leven. Om dit tot in de puntjes goed geregeld te krijgen, helpt Bohemian Birds bij het vinden van de perfecte vakantielocatie, met de leukste activiteiten. Door het grote inkoopvoordeel en veelal contact met airlines, is Bohemian Birds stukken goedkoper dan wanneer er zelf losse componenten van een reis geboekt worden. Kijk hier het filmpje op youtube!
Veenstra Reizen

Veenstra Reizen

Sinds 2018 is Veenstra Reizen Official Sponsor van Aegir. Veenstra Reizen is een internationaal reisbureau & touringcarbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen per bus. Vanuit onze vestiging te Buitenpost organiseren wij diverse dagtochten, luxe & goedkope busreizen, schoolreizen, excursie & themareizen en groepsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is al bijna een eeuw de partner voor al uw busvervoer, sinds 1927 zijn we actief in de touringcarbranche.
Belsimpel

Belsimpel

Het  Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Sinds 2019 is Belsimpel Official Sponsor van de G.S.R. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaat Belsimpel tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen.

Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past. Ga jij de uitdaging bij ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl

Shirt a la Minute

Shirt a la Minute

Shirt a la Minute is opgericht in 2008 en heeft zich sinds 2017 gemanifesteerd als een betrouwbare sponsor voor al uw drukwerk. Shirt a la Minute is namelijk niet de standaard textieldrukkerij die u doorgaans tegenkomt.

De gezellige en trendy aankleding zorgt ervoor dat de winkel een laagdrempelig imago heeft, zodat het toegankelijk is voor iedereen.
De winkel hangt vol met kleding en accessoires in verschillende maten en kleuren, die op hun beurt weer bedrukt kunnen worden naar uw wens.

Powerhouse Sport

Powerhouse Sport

Sinds 2014 nemen Aegir-leden hun sport-en verenigingskleding af via Powerhouse.

Powerhouse Sport Nederland is gespecialiseerd in het produceren en leveren van high performance team- & verenigingskleding op maat. Al meer dan 18 jaar begeeft Powerhouse Sport zich op de markt van zowel roeikleding, wielerkleding als triathlonkleding.

In de afgelopen 18 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige, high performance sportkledingstukken ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als mede aan bescheiden clubsporters!