Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden
Schrijf je hier alvast in om voorrang te krijgen op de loting! Vanwege het grote aantal aanmeldingen werken wij in de KEI-week met een dagelijks lotingssysteem. Door je nu al aan te melden voor de voorinschrijving doe je automatisch mee met de eerste loting op maandag 10 augustus in de KEI-week. Op dinsdag 11 augustus zul je bericht krijgen of je in- of uitgeloot bent. Ben je uitgeloot? Dan doe je automatisch weer mee met de loting van de volgende dag. Hoe eerder je je dus inschrijft, hoe meer kans je hebt om ingeloot te worden.

Persoonlijke gegevens


Voorletter inclusief voorletter(s) van voornaam/voornamen

Contact gegevens


Financiële gegevens


IBAN rekeningnummer
BIC code van bank
  • Om eenvoudig te bepalen wat je IBAN/BIC codes zijn klik hier
  • Financiën worden afgehandeld d.m.v. automatische incasso
Naam van de rekeninghouder, indien afwijkend
Woonplaats van de rekeninghouder, indien afwijkend

Gegevens ouders/verzorgers


De gegevens van ouders/verzorgers zullen gebruikt worden in geval van nood en eventueel uitnodigingen voor evenementen zoals de ouderdag. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan door een mailtje te sturen naar abactis@gsraegir.nl.

Adres Gegevens


Studie / Studentenvereniging


RUG of Hanze nummer
Houd "Control", of "Command" op een Mac, ingedrukt om meerdere te selecteren.

Vragenformulier


Om welke reden(en) wilt u lid worden?
Hoe heb je over ons gehoord?

Roeien


Voor het wedstrijdroeien doorloop je een selectie en wordt je ingeselecteerd in een eerstejaars wedstrijdploeg. Als wedstrijdroeier heb je een vast trainingsschema en train je met je ploeg en wedstrijdcoach hard om wedstrijden te kunnen varen op nationaal niveau in de 8+ of als lichte dame in de 4*. Na het eerste jaar stroom je door in de middengroepen en train je in verschillende nummers om te kunnen presteren op (inter)nationaal niveau.

Elk lid op Aegir kan gaan competitieroeien. Je kunt je trainingen indelen hoe je het zelf wilt en op basis van trainingswens en roeiniveau je ploeg samenstellen. In het eerste jaar roei je een eerstejaars competitiebokaal in een C4+. De top van het eerstejaars competitieroeien wordt gevormd door de topC4+, die door een selectie worden samengesteld.
Samenstelling voorkeursploeg

Sport-ervaring

Door het inschrijfformulier in te zenden ga je akkoord met het privacybeleid van Aegir.