Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Vertrouwenscontactpersoon 

Vertrouwenscontactpersoon Aegir:

Aegir heeft één door het NOC*NSF opgeleide vertrouwenscontactpersonen (VCP). De VCP helpt mee een veilig en vertrouwd sportklimaat bij Aegir te bewaken. Iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag kan terecht bij de VCP. De VCP biedt een luisterend oor en helpt de juiste weg te vinden naar (professionele) hulp. De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen: roeiers, coaches, ouders, en bestuurders.

Crijn Sijpkens is de vertrouwenscontactpersoon van Aegir. Iedereen kan contact met hem opnemen, ook als je twijfelt of niet zeker weet of dat wel nodig is. Een gesprek of melding wordt altijd op vertrouwelijke wijze behandeld. De VCP heeft niet altijd direct een pasklare oplossing, maar weet wel wie verder advies en/of hulp kan bieden. Elke vervolgstap gebeurt altijd in overleg met de melder. Dus als de VCP besluit advies en/of hulp van anderen in te schakelen, dan zal zij altijd eerst overleggen met de melder. De VCP zal de melding bij het bestuur neerleggen – als de melder dit wil, dan gebeurt dit geheel anoniem.

Contactgegevens:

Crijn Sijpkens
T: 06 15 06 07 72
E: vcp@gsraegir.nl

Vertrouwenspersoon Rijksuniversiteit Groningen:

Voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen is het ook mogelijk om terecht te kunnen bij de vertrouwenspersoon van de universiteit zelf.

T: (050) 363 5435
W: Vertrouwenspersoon RUG