Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Locatie

Bereken de snelste weg hier naartoe:

G.S.R. Aegir

Stockholmstraat 10

9723 BC Groningen

T: 050-3124666

abactis@gsraegir.nl

Routebeschrijving

Met OV vanaf Groningen centraal

Lijn 5: uitstappen bij halte 'de Brandweer'. 
Lijn 174: uitstappen bij de Lubeckweg. 
Lijn 178: uitstappen bij de Lubeckweg. 

Met fiets vanaf Groningen centraal

Volg het fietspad vanaf de noordkant (buskant) van het station richting het oosten. U fiets nu op de stationsweg. Blijf de weg volgens langs Zuiderpark, Trompsingel en Veemarktstraat (u fietst hier lang de Ikea). Aan het einde van de Veemarktstraat slaat u rechtsaf de Griffeweg in. Na 300 meter slaat u linksaf de Stockholmstraat in. Aan het einde van de straat vindt u Aegir.

Met auto via de A7

Vertrek in noordelijke richting op de Knooppunt Joure naar A7. Verlaat de rotonde en neem afrit A7/E22 richtingHeerenveen/Leeuwarden/Groningen. Weg vervolgen naar E22/N7. Neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Ga rechtdoor op Bergenweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Bornholmstraat. Sla na 350m rechtsaf naar de Stockholmstraat. 

Met auto via de A28

Volg de A28 in noordoostelijke richting. Sla rechtsaf naar E22/N7 (borden naarEemshaven/Hoogezand/Delfzijl/RING-Zuid/Oldenburg(D)). Neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Ga rechtdoor op Bergenweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Bornholmstraat. Sla na 350m rechtsaf naar de Stockholmstraat. 

Aegir gebouw.pnggebouw.jpg