Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Huizen

Ajeto.jpg

Ajeto

Het mooiste en meest roemruchte heren competitiehuis der G.S.R. 'Aegir'. Extreem actief binnen de competitiesectie en in vele commissies op de vereniging.

Huize H.O.M.O (2).JPG

Huize H.O.M.O.

House Of the Motherfucking Oosterweg is gekenmerkt door zijn roze muren en de doordringende bloemengeur. Een heren wedstrijd huis. Vormt een trio met Zwarte Stip en het Tuinhuisch, daarom hebben ze jaarlijks een gezellig etentje.

Villa Achterwerk.jpg

Villa Achterwerk

Sinds 2012 officieel bekend als Aegirhuis en het enige huis waar alleen maar dames wonen. De locatie van het huis is strategisch geplaatst, met Aegir op minder dan tien minuten, de stad op vijf en de beste horeca gelegenheid van Groningen aan de overkant van de straat.

West-SA-ide.jpg

West-SA-ide

Het oudste en mooiste huis, innig verbonden met de roeivereniging sinds vele jaren. Zonder Aegir geen West-SA-ide en zonder West-SA-ide geen Aegir. Het is een wedstrijdhuis en derhalve dient elke bewoner natuurlijk intraining te zijn geweest.

Zwarte Stip.JPG

Zwarte Stip

Huize 'de Zwarte Stip' is het Aegir-huis dat hemelsbreed het dichtst bij Aegir ligt en tevens het oudste Aegir-huis wat nooit verhuisd is. Waar het vroeger een zwaar wedstrijdhuis was, bewonen na de grote volksverhuizing voornamelijk lichte pikken het huis en woont er een excuuscompo.

´t Tuinhuysch.jpg

Tuinhuysch

- Oudste eegier huis eindelijk weer een pand

- Half zwaar, half licht

- Gemiddelde gewicht: 88,3

- Gemiddelde lengte: 24cm

- Hof leverancier van de zwarte jassen