Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Huizen

Ajeto.jpg

Ajeto

Het mooiste en meest roemruchte heren competitiehuis der G.S.R. 'Aegir'. Extreem actief binnen de competitiesectie en in vele commissies op de vereniging.

Huize H.O.M.O (2).JPG

Huize H.O.M.O.

House Of the Motherfucking Oosterweg is gekenmerkt door zijn roze muren en de doordringende bloemengeur. Een heren wedstrijd huis. Vormt een trio met Zwarte Stip en het Tuinhuisch, daarom hebben ze jaarlijks een gezellig etentje.

Het Witte Huysch

't Witte Huysch

Sinds 2016 bestaat het Witte Huysch. Het imponerende witte pand, met rode voordeur, vormt een lichtpunt in het verpauperde Westerhaven. Het huis is een bolwerk van competitieroeiers, en is met 9 bewoners het grootste Aegirhuis. Ook heeft het al talloze commissieleden, enkele bestuursleden en zelfs een praeses aangeleverd. De GK is een prachtige tentoonstelling van Aegir memorabilia, met onder andere de skiff van dhr. Hamming, een Aegir postercollage, een koekoeksklok en een drankkast gemaakt vaan een oude boot, met daarin exotische dranksoorten. Ook zult u een meterslange trechter vinden waaruit u op zeer efficiënte wijze een borrel kan nuttigen. 

West-SA-ide.jpg

West-SA-ide

Het oudste en mooiste huis, innig verbonden met de roeivereniging sinds vele jaren. Zonder Aegir geen West-SA-ide en zonder West-SA-ide geen Aegir. Het is een wedstrijdhuis en derhalve dient elke bewoner natuurlijk intraining te zijn geweest.

Zwarte Stip.JPG

Zwarte Stip

Huize 'de Zwarte Stip' is het Aegir-huis dat hemelsbreed het dichtst bij Aegir ligt en tevens het oudste Aegir-huis wat nooit verhuisd is. Waar het vroeger een zwaar wedstrijdhuis was, bewonen na de grote volksverhuizing voornamelijk lichte pikken het huis en woont er een excuuscompo.

´t Tuinhuysch.jpg

Tuinhuysch

- Oudste eegier huis eindelijk weer een pand

- Half zwaar, half licht

- Gemiddelde gewicht: 88,3

- Gemiddelde lengte: 24cm

- Hof leverancier van de zwarte jassen