Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Juridisch Advies Orgaan Aegir

Het Juridisch Advies Orgaan (JAA) is dé plek om uw juridische vraagstukken aan voor te leggen. Het JAA adviseert het bestuur der G.S.R. Aegir op aanvraag en eigen initiatief. Maar het JAA staat ook open om commissies juridisch geneuzel uit handen te nemen.

Wat staat er precies in de algemene voorwaarden? Kun je een bestelling annuleren? Mag je die ene foto wel gebruiken? Hoe zit het met BTW? Voor alle type vragen kun je bij het JAA terecht.

Het JAA bestaat uit ervaren (universitaire) rechtenstudenten die duidelijk affiniteit hebben met rechtsgeleerdheid en bekwaam zijn op bepaalde gebieden zoals fiscaal, burgerlijk recht, verenigingsrecht of bestuursrecht.

Naast het geven van adviezen is het JAA verantwoordelijk voor het Juridisch Genootschap (JG) van Aegir. Het JG organiseert activiteiten om rechtenstudenten bij elkaar te brengen of meehelpen aan de toekomst van studenten door hen in contact te laten komen met bijvoorbeeld kantoren. Wil je geen activiteiten missen? Voeg ons dan snel toe op Facebook (https://www.facebook.com/jg.deraegir)!

Heb je vragen of interesse om betrokken te raken? Stuur dan snel een mail naar jaa@gsraegir.nl!

JAA

  • Praeses: Tim van der Vlugt
  • Evelien te Molder
  • Tim Klooster
  • Indy Diependaal
  • Tim van den Belt