Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden
bavaria-logo-nieuw2.jpg

Bavaria is één van de 19 merken van moederbedrijf Bavaria N.V. Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men in de brouwerij van Bavaria te Lieshout al 7 generaties bier volgens een uniek familierecept. Bier waar we op de vereniging al jaren van mogen genieten. 

Veenstra

Veenstra Reizen is een internationaal reisbureau & touringcarbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen per bus. Vanuit onze vestiging te Buitenpost organiseren wij diverse dagtochten, luxe & goedkope busreizen, schoolreizen, excursie & themareizen en groepsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is al bijna een eeuw de partner voor al uw busvervoer, sinds 1927 zijn we actief in de touringcarbranche. 

Logo Quality Tie.jpg

QualityTie Nederland is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van heren- en dames accessoires voorzien van uw eigen bedrijfslogo of design.

QualityTie Nederland heeft een unieke service om de klant exact het eindproduct te laten bepalen. Zo kunt u uw design, de stof, het model van de das, sjaal of strik en de dikte van de voering; alsmede vele andere vakdetails zelf samenstellen. 

Roeigoed - website.jpg

Bij Roeigoed zijn ze al meer dan 25 jaar met roeien bezig, de mooiste sport die er is.

Kracht, conditie, techniek en teamwork zijn bij roeien allemaal even belangrijk en daarmee is roeien het complete recept voor een gezond en succesvol leven.

Om optimaal te genieten van deze sport, deze levenswijze, is goed materiaal nodig. Roeigoed heeft zich er op toegelegd om topkwaliteit  producten te verzamelen die je kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken met roeien.

Logo.JPG

De Construction Fitness Club is te vinden aan de Oosterkade en aan de Turfsingel. Met een enthousiast team en een breed aanbod aan verschillende cursussen is het een groot plezier om hier je conditie te versterken en nieuwe sporten te leren.

Logo Kleur 667x263 (2).PNG
SlimStuderen is dé plek waar jij de beste samenvattingen kan kopen voor jouw tentamens. De samenvattingen zijn een compact en duidelijk overzicht van de lesstof en altijd van hoge kwaliteit! Naast papieren samenvattingen bieden wij ook digitale samenvattingen aan, en als je voor 19.00 bestelt, heb je de samenvattingen de volgende dag al in huis! Bestel nu je samenvattingen op www.slimstuderen.nl

logo oblomov site.JPG

Borrelcafé Oblomov is een trouwe sponsor van de G.S.R. Aegir en tevens ook de stamkroeg van de vereniging. Hier kan je tijdens de KEI-week Aegir vinden en ook na onder andere het winnen van wedstrijden. 
Het gezellige speciaalbiercafé die midden in de Poelestraat gevestigd is geeft de mogelijkheid om relaxed van een borrel te kunnen genieten en van 47 speciaal bieren, 12 op fust en 60 van de fles.

logo_markant_op_zwart-e1371823328831.png

Rijschool Markant is al 4 jaar partner van de G.S.R. Aegir. 

Rijschool Markant bestaat uit een groep positief denkende en zeer ervaren instructeurs. Ze werken met visie en passie en zijn trots op wat ze bereiken. De ambitie: De leerling een hoogwaardige opleiding geven waar je met plezier en voldoening op terugkijkt. 

logo the blokes.png

The Blokes zijn een verzameling van stoere mannen en vrouwen met een klein hartje en een grote voorliefde voor het serveren van heerlijk eten en drinken. 

Gelegen in hartje Groningen kun je het restaurant vinden in de Poelestraat, een van de levendigste straatjes van de stad waar ze lunch & diner serveren. Maar ook kun je er 's avonds op het terras genieten van heel veel verschillende cocktails. 

0103_Logo_drukbedrijf.nl2.png

Drukbedrijf.nl is dé partij voor al je online drukwerk. Je kunt er bijna alles bestellen. Heb hebben ze iets niet op de website staan dan helpen ze je graag persoonlijk.

Voor een Spandoek bedrukken of voor je Flyers drukken, Drukbedrijf.nl levert altijd heel snel en goedkoop. Daarnaast kunnen ze je helpen met de opmaak van bestanden. Zelfs merchandise wordt door Drukbedrijf.nl gemaakt.

powerhousesportlogoL.png

Powerhouse Sport Nederland is gespecialiseerd in het produceren en leveren van high performance team- & verenigingskleding op maat. Al meer dan 18 jaar begeeft Powerhouse Sport zich op de markt van zowel roeikleding, wielerkleding als triathlonkleding. In de afgelopen 18 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige, high performance sportkledingstukken ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als mede aan bescheiden clubsporters! 

001_Coca-Cola Logo Rood.png

Coca-Cola is actief in de markt van de niet-alcoholische dranken. Wereldwijd genieten consumenten zo’n 1,8 miljard keer per dag van één van hun dranken. Coca-Cola is een multinational met lokale wortels in elke gemeenschap waar we actief zijn, zo ook in Nederland. 

logo_2JOIN_PMS_165-418_combi-300x2251.png

2join is een audio-, video- en lichtbedrijf gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een grote dosis passie voor techniek gaan zij elke uitdaging met vertrouwen aan en zorgen zij ervoor dat je verwachtingen overtroffen worden. Op dit moment is 2join te verdelen in zes disciplines, te weten: Verkoop, Verhuur, Evenementen, Entertainment, Special Effects & BruiloftDJ.nl.

goud-heerlijk-groningen-logo2.png

Goud Heerlijk gelooft in duurzaam, lekker en gezond eten. Daarvoor gebruiken ze zoveel mogelijk lokale, verse, biologische ingrediënten. Uit hun eigen moestuin of via Puur Noord Nederland van de Groningse boeren. Met liefde voor eten, bereiden zij dagelijks alles vers. Goud Heerlijk is een bijzonder concept, een winkel waar je kunt lunchen, koffie drinken en winkelen tegelijkertijd. Van broodje tot kookboek en van servies tot cous-cous.

logo shirt a la minute.png

Shirtalaminute is opgericht in 2008 en heeft zich in zeer korte tijd gemanifesteerd als een betrouwbare partner voor al uw drukwerk. Shirtalaminute is namelijk niet de standaard textieldrukkerij die je doorgaans tegenkomt.

De gezellige en trendy aankleding zorgt ervoor dat de winkel een laagdrempelig imago heeft, zodat het toegankelijk is voor iedereen.
De winkel hangt vol met kleding en accessoires in verschillende maten en kleuren.

CapitaSelecta-Banner.jpg

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens met behulp van tentamen-trainingen.

autopallas.png__184x77_q85_crop_upscale.jpg

Autopallas levert u snel een huurauto. In het noorden van het land zijn zij de grootste autoverhuurder met personenauto's, bedrijfswagens (verhuisbussen) en personenbussen. Autopallas betekent zorgeloos en vertrouwd een jonge auto huren van prima kwaliteit met geweldige service. Tegen een eerlijke en aantrekkelijke prijs.