Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden
IMG_65372-930x620.jpgIMG_65691-930x620.jpgIMG_6584-930x620.jpg

Bedrijfsroeien

Roeien is een echte team sport. Sport, samen presteren om tot het uiterste te gaan. Ook op de werkvloer is een goede samenwerking cruciaal. Door samen een prestatie neer te zetten zal de band tussen uw collega’s versterken, wat uw bedrijf ten goede zal komen.

Wij bieden onder professionele begeleiding roeiclinics aan, hier kunt u kennis maken met het roeien. Na aankomst zal u een korte rondleiding krijgen, gevolgd door een demonstratie op de ergometer. Wij zorgen er voor dat u de basis zo snel mogelijk onder de knie krijgt, waarna u het water op kan. Dit uiteraard onder enthousiaste en ervaren begeleiding. Na afloop is er de mogelijkheid om te blijven eten en eventueel een borrel te drinken. Op deze wijze kunt u goed de sfeer proeven op Aegir en zien wat onze mooie vereniging te bieden heeft.

Er is veel mogelijk wat betreft de invulling van deze roeiclinics. Zo kunt u er voor kiezen om éénmalig een clinic te doen als bedrijfsuitje, maar u kunt ook regelmatig komen trainen voor een wedstrijd, zoals de Rotary Roei Regatta. Voor meer informatie kunt u mailen naar fiscus2@gsraegir.nl

Rotary Roei Regatta

Nadat u enkele clinics heeft gevolgd en het roeien enigszins onder de knie heeft, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rotary Roei Regatta. Sinds 1996 wordt er iedere twee jaar door zes Rotaryclubs in Groningen een roeiwedstrijd georganiseerd op de roeibaan in Harkstede. Aangezien de baan in Harkstede er niet meer is, zal vanaf dit jaar de Regatta op de G.S.R. Aegir plaatsvinden. Hier kunnen bedrijven uit de stad en uit de regio aan deelnemen. Iedere editie staat het goede doel centraal. Er wordt geroeid in zogenaamde C-vieren. Dit is een relatief makkelijk boottype voor vier roeiers en een stuur. Zowel Aegir en Gyas zorgen voor de stuurmannen en de boten. De afstand die geroeid dient te worden is een sprint van 500 meter. Zie www.rotaryroeiengroningen.nl voor meer informatie.

Voorbeeld Clinic

17.00 aankomst op Aegir, introductie en rondleiding 
17.15 omkleden en demonstratie op de ergometer
17.45 training in de boot
18.45 douchen en omkleden
19.00 maaltijd of borrel 

Voor meer informatie kunt u mailen naar: fiscus2@gsraegir.nl of bellen naar 050-3124666.