Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden
argo.jpg

Wedstrijdverslag Argo slotwedstrijden

Door: dhr. van der Sluis

11 november is de dag dat uw lichtje branden mag, 12 november was de dag dat Aegir’s ster stralen mocht. Onze corporale vrienden uit Wageningen waren zo vriendelijk geweest om de Groningse roeiers niet in de eerste twee blokken in te delen. Desondanks was het erg vroeg toen er afgereisd moest worden naar het verre Wageningen om aldaar de Argo Slotwedstrijden te verroeien.

Elke ploeg mocht twee keer de baan over. De ervaren nummers mochten zelfs twee keer de keerboei trotseren. Erg vermakelijk. Mejuffrouw Brouwers en mejuffrouw de Boer beten het spits af in de dubbel twee. Met een vijfde plek waren zij dik tevreden. Daarna was het de beurt aan de Aeva 4+: mejuffrouw de Boer (niet dezelfde), mejufrouw Harmsen, mejuffrouw Smilde (ja ja, ook oud Aegir was van de partij) en mejuffrouw van Adrichem. Zij werden gestuurd door uw geliefde Commissaris Competitie- en Fuifroeien. De dames hadden hierdoor enigszins moeite om zich op het roeien te concentreren, wat resulteerde in een zestiende plek.  Mejuffrouw Dragt, mejuffrouw Liefkens, mejuffrouw Klamer en mejuffrouw Siekman gingen hierna het water op, gestuurd door Dhr. Maduro. Zij roeiden naar een knappe negende plek in het D4+ veld. Onder de bezielende leiding van diezelfde heer Maduro was het daarna de beurt aan mejuffrouw Stornebrink, mejuffrouw Van den wijngaard, mejuffrouw Zaal en mejuffrouw Van de Kop in het DonervC4+ veld. Zij hebben een knappe prestatie neergezet met hun achtste plek.

Tussendoor hebben we nog mogen zwaaien naar Sinterklaas en na afloop werd er een lekkere stampot geserveerd. Het was weer een mooie dag.