Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden
Missing flash plugin. Download here.
Campingtocht.jpgIMGP2022.JPG
Missing flash plugin. Download here.
Vogalonga 1.jpg

Evenementen

ZUIDLAARDERNACHTTOCHT

Ieder jaar organiseert de Competitie Commissie begin november de Zuidlaardernachttocht. Deze tocht zal vanaf Zuidlaren naar Groningen worden geroeid, zoals in vroegere tijden de kooplieden deden voor hun inkopen op de markt. Vandaag de dag gebeurt dit nog eens per jaar, wanneer Aegir de Zuidlaardernachttocht vaart. Dit is een van de weinige mogelijkheden die u krijgt om onder de sterrenhemel en onder het genot van chocolademelk met rum uw ploegliefde te versterken.

Voor meer informatie kunt u de Competitie Commissie bereiken via cc@gsraegir.nl

OUDERDAG

Ieder jaar, rond midden april, is de beruchte Ouderdag op Aegir voor de Competitiesectie! Neem allen uw papa's, mama's, broertjes en zusjes om de mooiste roeivereniging van Groningen te laten zien.

Het dagprogramma is als volgt:

  • Nuttigen van een heerlijke lunch
  • Roeien met je ouders, broertjes en zusjes
  • Op de ergo met je ouders, broertjes en zusjes
  • Rondleiding over de tradities die Aegir rijk is
  • Afsluitende borrel

Voor meer informatie, of om uw aan te melden kunt u een mail sturen naar cc@gsraegir.nl

CAMPINGTOCHT

Tijdens de LenteBLIK organiseert de Competitie Commissie de legendarische campingtocht. Deze staat geheel in het thema van zon, zee en strand en dus verwachten we dat u in uw beste campingoutfit in de boot zult verschijnen. Tijdens deze campingtocht, die gevaren wordt door de mooie Groningse grachten, zullen een aantal ludieke opdrachten moeten worden uitgevoerd want er kan er uiteraard maar een de winnaar zijn. Deelname in tub is ook mogelijk. Hou goed uw mail/facebook in de gaten voor de datum van de volgende Campingtocht!

Voor meer informatie of om uw ploeg aan te melden kunt u een mail sturen naar cc@gsraegir.nl

BLASPHEMY

Begin maart vindt de Blasphemy plaats te U.S.R Triton. Deze legendarische wedstrijd staat in het teken van de kennismaking en integratie tussen de KNSRB-verenigingen. Natuurlijk zal er ook in de boot gezeten worden maar het hoogtepunt is toch wel het diner en feest op het U.S.C. Dit weekend staat bol van tradities en is een van de meest legendarische partijen van het jaar.

Eerstejaars kunnen zich hiervoor opgeven bij de C3 via de c3@gsraegir.nl

VOGALONGA

In het pinksterweekend zal Aegir weer afreizen naar Venetië om deel te nemen aan de Vogalonga! Tijdens deze 32km lange tocht zult u niet alleen het Canal Grande bevaren, maar ook de lagunes en de omringende eilanden aandoen. De 6000 deelnemers en de enorme verscheidenheid aan boten maken de Vogalonga ieder jaar tot een groots spektakel. Een indicatie van de kosten: afgelopen jaar kostte het botentransport, busvervoer, inschrijvingsgeld, overnachting, partyboot en barbecue €350,- p.p.

Voor inschrijven en meer informatie kunt u terecht bij uw C3 of de Vogalonga Commissie via vogalonga@gsraegir.nl