Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Aegir lustrum 2018 - Noorderlicht

Kaartverkoop Lustrum

De kaartverkoop voor het lustrum is weer open. Koop uw kaartje voor een van de lustrumdagen via de volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/aegirlustrum

Opbouw Lustrum

OPGELET: de lustrumcommissie zoekt samen met de Club van 28 (terreincommissie) zoveel mogelijk mensen die komen helpen klussen om het lustrumterrein zo gaaf mogelijk te maken. 

Vanaf de Was&Sop (10 juli) tot aan het lustrum zelf zijn veel mensen nodig om mee te helpen klussen, verven en beunen - hiervoor hoef je je niet op te geven. Kom vooral langs en werk een halfuurtje, uurtje of hele dagen mee aan het opbouwen van het terrein! Kom in je eentje of met #lustrummaatjes - het maakt niet uit, want het is sowieso gezellig tijdens de opbouwdagen. 's Middags een drankje erbij, 's avonds samen eten na het harde werken, kom langs en draag jouw steentje bij aan het lustrum!

Kun jij niet in manuren meehelpen, maar wel in materieel, want heb je nog verf/hout(platen)/spijkers/schroeven/spuitbussen over? Kom dan deze langs brengen tijdens of voor de opbouwdagen van 10-18 juli. 

ALLE HULP WORDT GEWAARDEERD!

Planning lustrumweek.JPG

Op de Buitendag en Oud Aegir/Chique-dag na, vinden alle lustrumdagen plaats in de botenloods van Aegir, aan de Stockholmstraat 10. Naar de geheime locatie van buitendag zal men afreizen per bus, waarvoor we verzamelen op Aegir. De Oud Aegir/Chique-dag vindt overdag plaats bij Beach Club Kaap Hoorn en wordt  's avonds doorgezet bij Aegir. Voor specificaties van openingstijden verwijzen wij u door naar de Lustrum Facebook.