Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Data LenteBLIK

LenteBLIK is dit jaar van 15 april t/m 30 mei.

Tijdens de LenteBLIK zullen er verschillende borrels ,trainingsdagen en partijen plaatsvinden.

Inschrijven LenteBLIK

Inschrijven voor LenteBLIK kan vanaf 12 maart via www.gsraegir.nl/inschrijven.

Open roeimiddagen

De roeimiddagen zijn voor iedereen en naast het roeien kun je ook een rondleiding krijgen en de vereniging leren kennen. De open borrel sluit aan op de open roeimiddag!

  • Woensdag 20 maart (14:00-18:00 uur)
  • Dinsdag 26 maart (14:00-16:00 uur)
  • Donderdag 28 maart (14:00-18:00 uur) + open borrel (vanaf 21:30 uur)
fem flor.jpg

Impressie, foto's en vragen

Kijk voor een impressie van de vereniging en meer informatie op www.facebook.com/gsraegir/ of bekijk de instagram @gsraegir en mail voor vragen of interesse naar lenteblik@gsraegir.nl.  

amstel.jpg
LenteBLIK fb banner.png

LenteBLIK introductieperiode der G.S.R. Aegir

De LenteBLIK introductie periode is de perfecte periode om Aegir te leren kennen. Er zijn verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien, de vereniging en de verenigingsleden. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, feesten en deelnemen aan leuke evenementen. Beleef de mooiste tijd van je studentenleven bij Aegir. 

De LenteBLIK kost €30,- (+ €50 ACLO kaart als je die nog niet hebt) en duurt 6 weken. 
De periode duurt van 15 april tot 30 mei. In deze 6 weken zul je leren roeien, de mooie tradities en historie van de vereniging leren kennen en vrienden voor het leven maken! 

De inschrijvingen gaan op 20 maart open en zullen 7 april om 23:59 uur sluiten. 
Schrijf je snel in via www.gsraegir.nl/inschrijven!

Lenteblik 19 logo jpg.jpg

Tijdens de aankomende LenteBLIK zal Aegir verbouwd worden. Aegir zal op bepaalde momenten beperkt of niet beschikbaar zijn. Dit is natuurlijk ontzettend jammer, maar alle evenementen die normaliter worden georganiseerd zullen ook deze lenteBLIK doorgaan. Misschien in een ander jasje dan gebruikelijk, maar uiteindelijk zal de hele periode met een groots feest afgesloten worden om te vieren dat de verbouwing voorbij is!

Tijdens de LenteBLIK zijn er veel verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien en de vereniging. Het eerste LenteBLIK evenement, de ploegjesbekendmaking, bestaat uit het ontmoeten van verenigingsleden, je eerste ploeggenoten en coaches. Met deze ploeg kun jij je eerste roeihalen maken en naar evenementen komen. 

Elke maandag en donderdag zijn er evenementen, roei gerelateerd en borrels. De LenteBLIK wordt afgesloten met de Van der Rijnst afroeiwedstrijden. Na hard trainen met je ploeg is het tijd om de vereniging en je jaargenoten te laten zien hoeveel je hebt geleerd en hoe hard jullie gaan op het water!