Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Data LenteBLIK

LenteBLIK is dit jaar van 19 april tot 7 juni.

Tijdens de LenteBLIK zullen er verschillende borrels ,trainingsdagen en partijen plaatsvinden.

Inschrijven LenteBLIK

Inschrijven voor LenteBLIK kan vanaf 12 maart via gsraegir.nl.

Open roeimiddagen

De roeimiddagen zijn van 14:00-18:00 en naast het roeien kun je ook een rondleiding krijgen en de vereniging leren kennen. De open borrel sluit aan op de open roeimiddag!
  • Woensdag 21 maart
  • Dinsdag 27 maart 
  • Donderdag 5 april + open borrel
DSC_0021 kleiner.jpgDSC_0084 kleiner.jpgfem flor.jpgIMG_6722(1).JPG
logo lenteblik.jpg

LenteBLIK introductieperiode der G.S.R. Aegir

De LenteBLIK introductie periode is de perfecte periode om Aegir te leren kennen. Er zijn verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien, de vereniging en de verenigingsleden. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, feesten en deelnemen aan leuke evenementen. Kom dé studentensport beoefenen en wie weet sta jij in 2020 op de Olympische spelen! Beleef de mooiste tijd van je studentenleven bij Aegir. 

De LenteBLIK kost €30,- en duurt 6 weken. 
De periode duurt van 13 april tot 25 mei. In deze 6 weken zul je leren roeien, de mooie tradities en historie van de vereniging leren kennen en vrienden voor het leven maken! 

De inschrijvingen zijn sinds 15 maart open en zullen 6 april sluiten. 
Schrijf je bliksemsnel in via gsraegir.nl !

amstel.jpgAegir gebouw.pngIMG_6584.JPG

Impressie, foto's en vragen

Kijk voor een impressie van de vereniging en meer informatie op www.facebook.com/gsraegir/ of bekijk de instagram @gsraegir en mail voor vragen of interesse naar lenteblik@gsraegir.nl.  

Meer informatie

Tijdens de LenteBLIK zijn er veel verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien en de vereniging. Het eerste LenteBLIK evenement, de ploegjesbekendmaking, bestaat uit het ontmoeten van verenigingsleden, je eerste ploegleden en coaches. Met deze ploeg kun jij je eerste roeihalen maken en naar evenementen komen. 

Elke maandag en donderdag zijn er evenementen zoals: schoonroeien, waarbij men in een mooie Henley outfit zijn mooiste halen kan laten zien, eten- racen en speeddaten, feesten en nog veel meer! Je maakt kennis met het harde roeien. 

De LenteBLIK wordt afgesloten met de Van der Rijnst afroeiwedstrijden. Na hard trainen met je ploeg is het tijd om de vereniging en je jaargenoten te laten zien hoeveel je hebt geleerd en hoe hard jullie gaan op het water! 

In het jaar 2017-2018 zal als kers op de taart het 140 jarig bestaan van Aegir gevierd worden tijdens haar 28Lustrum. Hét moment dus om je in te schrijven en bij dit geweldige jaar te zijn!

IMG_6498.JPG