Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Data LenteBLIK

LenteBLIK is dit jaar van 19 april tot 31 mei.

Tijdens de LenteBLIK zullen er verschillende borrels ,trainingsdagen en partijen plaatsvinden.

Inschrijven LenteBLIK

Inschrijven voor LenteBLIK kan vanaf 12 maart via www.gsraegir.nl/inschrijven.

Open roeimiddagen

De roeimiddagen zijn van 14:00-18:00 en naast het roeien kun je ook een rondleiding krijgen en de vereniging leren kennen. De open borrel sluit aan op de open roeimiddag!
  • Woensdag 21 maart
  • Dinsdag 27 maart 
  • Donderdag 5 april + open borrel
fem flor.jpg

Impressie, foto's en vragen

Kijk voor een impressie van de vereniging en meer informatie op www.facebook.com/gsraegir/ of bekijk de instagram @gsraegir en mail voor vragen of interesse naar lenteblik@gsraegir.nl.  

amstel.jpg
Omslagfoto Lenteblik.jpg

LenteBLIK introductieperiode der G.S.R. Aegir

De LenteBLIK introductie periode is de perfecte periode om Aegir te leren kennen. Er zijn verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien, de vereniging en de verenigingsleden. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, feesten en deelnemen aan leuke evenementen. Kom dé studentensport beoefenen en wie weet sta jij in 2020 op de Olympische spelen! Beleef de mooiste tijd van je studentenleven bij Aegir. 

De LenteBLIK kost €30,- en duurt 6 weken. 
De periode duurt van 19 april tot 31 mei. In deze 6 weken zul je leren roeien, de mooie tradities en historie van de vereniging leren kennen en vrienden voor het leven maken! 

De inschrijvingen gaan op 12 maart open en zullen 9 april om 23:59 uur sluiten. 
Schrijf je snel in via www.gsraegir.nl/inschrijven!

Logo LB 18 website.jpg

Tijdens de LenteBLIK zijn er veel verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien en de vereniging. Het eerste LenteBLIK evenement, de ploegjesbekendmaking, bestaat uit het ontmoeten van verenigingsleden, je eerste ploeggenoten en coaches. Met deze ploeg kun jij je eerste roeihalen maken en naar evenementen komen. 

Elke maandag en donderdag zijn er evenementen, roei gerelateerd en borrels. De LenteBLIK wordt afgesloten met de Van der Rijnst afroeiwedstrijden. Na hard trainen met je ploeg is het tijd om de vereniging en je jaargenoten te laten zien hoeveel je hebt geleerd en hoe hard jullie gaan op het water! 

In het jaar 2017-2018 zal als kers op de taart het 140 jarig bestaan van Aegir gevierd worden tijdens haar 28Lustrum. Hét moment dus om je in te schrijven en van 18-23 juli bij het Lustrum aanwezig te zijn.