Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Data BLIK

LenteBLIK is dit jaar van 30 augustus tot 28 oktober.

Tijdens de BLIK zullen er verschillende borrels, trainingsdagen en partijen plaatsvinden.

Inschrijven BLIK

Inschrijven voor BLIK kan in de KEI week vanaf maandag 13 augustus via www.gsraegir.nl of http://kei.gsraegir.nl.

DSC_0021 kleiner.jpgDSC_0084 kleiner.jpgfem flor.jpgIMG_6722(1).JPG

BLIK introductieperiode der G.S.R. Aegir

De BLIK introductie periode is de perfecte periode om Aegir te leren kennen. Er zijn verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien, de vereniging en de verenigingsleden. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, feesten en deelnemen aan leuke evenementen. Kom dé studentensport beoefenen en wie weet sta jij in 2020 op de Olympische spelen! Beleef de mooiste tijd van je studentenleven bij Aegir. 

De BLIK kost €30,- en duurt 7 weken. 
De periode duurt van 30 augustus tot 21 oktober. In deze 7 weken zul je leren roeien, de mooie tradities en historie van de vereniging leren kennen en vrienden voor het leven maken! 

Inschrijven kan van de maandag t/m de vrijdag van de KEIweek via gsraegir.nl. 

amstel.jpgAegir gebouw.pngIMG_6584.JPG

Impressie, foto's en vragen

Kijk voor een impressie van de vereniging en meer informatie op www.facebook.com/gsraegir/ of bekijk de instagram @gsraegir en mail voor vragen of interesse naar abactis@gsraegir.nl of blik@gsraegir.nl.

Meer informatie over de BLIK

Tijdens de BLIK zijn er veel verschillende evenementen zodat je kennis maakt met het roeien en de vereniging. Het eerste BLIK evenement bestaat uit het ontmoeten van verenigingsleden, je eerste ploegleden en coaches. Met deze ploeg kun jij je eerste roeihalen maken en naar evenementen komen. 

Elke maandag en donderdag zijn er evenementen zoals: schoonroeien, waarbij men in een mooie Henley outfit zijn mooiste halen kan laten zien, eten- racen en speeddaten, feesten en nog veel meer! Je maakt kennis met het harde roeien.

De BLIK wordt afgesloten met de Van der Rijnst afroeiwedstrijden. Na hard trainen met je ploeg is het tijd om de vereniging en je jaargenoten te laten zien hoeveel je hebt geleerd en hoe hard jullie gaan op het water! 

IMG_6498.JPG