Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Agenda

Er zijn geen aankomende evenementen om te tonen.

Voorbeschouwing WinterWedstrijden

14 Feb 2019 | AO '16
 foto

Het komende weekend wordt de 44e editie van de WinterWedstrijden georganiseerd. Voor de eerstejaarsploegen wordt dit de eerste krachtmeting met de andere ploegen uit het eerstejaarsklassement. Na een lange winter, met veel vaarverboden de afgelopen tijd kunnen zij eindelijk laten zien waar zij sinds de intraining voor gewerkt hebben.

Voor de middengroepen is deze wedstrijd geen klassementswedstrijd, desalniettemin wordt er wel gestart. Op de zaterdag start dhr. Zwanikken in het HB1x-veld, dhr. Bronsgeest in het LHB1x-veld en middengroep licht (dhr. Wijnen, dhr. Meijer, dhr. Veldhuis en dhr. Brouwer) in het LHG4+-veld.

Zondag verschijnen de heren Bronsgeest en Hummelink in de LHG2x aan de start, dhr. van Soest in het HE2- veld in combinatie met Gyas, dhr. Bakker in het HG2- veld ook samen met Gyas en tot slot de vier van middengroep licht, dit keer in het HE8+-veld samen met Laga.

De wedstrijd is live te volgen op de website, tevens is er een WhatsApp-service die informeert over belangrijke wijzigingen. Aanmelden kan door “WW AAN” te WhatsAppen naar +31 6 160 827 27. Voor de coaches en supporters op de fiets, er wordt chocomel uitgedeeld bij de start ;) Tot daar!

Voor de loting en uitslagen kunt u kijken op https://hoesnelwasik.nl/ww/19.

terug