Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Aegir Coach Academy commissie

20 Jun 2017 | M.K '13
Aankomend studiejaar gaat de Aegir Coach Academy verenigingscoaches ondersteunen in het coachen van zowel competitie- als wedstrijdroeiers. Voor elk niveau zullen coach clinics en digitale video-training (e-learning) worden gemaakt. Om dit mogelijk te maken is er een commissie opgericht. Wij zijn nog opzoek naar:
Acquisitie  In overleg met de businessgroup ga je op zoek naar sponsering. Je stelt sponsor pakketten samen, zorgt dat  het contact met bedrijven goed verloopt en je zorgt voor goede faciliteiten tijdens de coach clinics. (1 persoon)
Manager coach clinics - In overleg met de profcoaches bepaal je de structuur en onderwerpen van de coach clinics gedurende het jaar, je regelt  de sprekers, je zorgt voor goede faciliteiten tijdens de coach clinics. (1 personen)
Manager creative team - In overleg met de PRcie vorm je een 'creative team' om de videobeelden te maken van de roeioefeningen. Je benadert roeiploegen om te filmen en regelt iemand met een vaarbewijs. Ook zet je de videotraining in elkaar. (2 personen)
Dus ben jij een organisatietalent, goed in communicatie of zie je jezelf wel te werk gaan in het creative team? Stuur dan een mailtje met je motivatie en de functie van interesse naar aegircoachacademy@gmail.com
terug