Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Algemeen Bestuur KEI

13 Jun 2017 | M.K '13
Het Algemeen Bestuur 
Wil jij inspraak hebben in de organisatie van een introductieweek voor maar liefst 5.000 KEI-lopers en 1.000 vrijwilligers? Wil jij de organisatie van de 50ste KEI-week van dichtbij meemaken? Dat kan! Het Algemeen Bestuur (AB) van Stichting KEI is namelijk op zoek naar nieuwe leden!
Het Algemeen Bestuur (AB) heeft een adviserende en controlerende functie richting het Dagelijks Bestuur en Stichting KEI en draagt de eindverantwoordelijkheid voor de KEI-week. Als Algemeen Bestuurder doe je veel ervaring op, heb je contacten met externe partijen en werk je ook nog aan je CV. Daarnaast zorgen feestjes, borrels en weekendjes weg voor een hechte band met je bestuur en de overige actieve leden van Stichting KEI. Kortom: een gezellige tijd binnen een hechte organisatie, waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen!
Wat wij zoeken
Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe AB-leden die:
- Ouderejaarsstudent van de RUG of Hanze Hogeschool zijn;
- Per maand ongeveer twaalf uur beschikbaar zijn;
- Ervaring hebben door een bestuursjaar/ grote commissie/ iets van vergelijkbare grootte;
- Discussies kunnen voeren en beslissingen kunnen maken op beleidsmatig niveau;
- Het leuk vinden om ook aanwezig te zijn op activiteiten en borrels;
- 14 tot en met 18 augustus mee kunnen draaien tijdens de KEI-week 2017. 
Interesse?
Op onze website vind je meer inhoudelijke informatie over het Algemeen Bestuur. Daarnaast kun je een informatiepakket aanvragen via wervingenpromotie@keiweek.nl. Ben je enthousiast geworden over het Algemeen Bestuur? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 18 juni 2017 18:00 uur naar abvoorzitter@keiweek.nl. Je kunt mij, of andere leden van het Algemeen Bestuur, ook altijd bellen of mailen voor meer informatie! 

Hopelijk tot snel!
Met vriendelijke groet,

Lieke Knip
Voorzitter Algemeen Bestuur Stichting KEI

T: +31 (0) 6 19 92 87 33
E: abvoorzitter@keiweek.nl
terug