Groninger Studenten Roeivereniging Aegir

Login leden

Nieuws

Commissie ACLO

16 Jan 2017 | M.K '13

Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan de grootste studenten sport organisatie van Europa en wil jij nog iets naast je studie doen? Dat kan! Ook in 2017 is de ACLO weer op zoek naar nieuwe commissieleden voor de volgende commissies: klik voor meer.

meer...

Basiscursus kustroeien

20 Jan 2017 | M.K '13

Op initiatief van Hunze-lid Mariken Stegmann is er binnenkort in Groningen een mogelijkheid om een eerste stap te zetten richting zeeroeierschap. Voor meer informatie sutur een mail naar mariken_stegmann@hotmail.com.

meer...

RowCoaching

20 Jan 2017 | M.K '13

(www.rowcoaching.com) is een start-up die slimme hardware ontwikkeld voor roeiers en coaches. Wij zijn momenteel de Row1 en Row4 aan het testen bij verschillende roeiverenigingen. Graag zouden wij een korte vragenlijst verspreiden onder uw leden. De vragen gaan over de beleving van roeiwedstrijden. Is het mogelijk deze vragenlijst op de Facebook-pagina van de vereniging te plaatsen? Als u de volgende link kopieert naar uw Facebook-pagina dan kunnen uw leden deze invullen.

meer...

Stagiair KNBRB online communicatie

30 Jan 2017 | M.K '13

Bij de KNRB is een stageplek vrijgekomen op de afdeling (online) communicatie.

meer...

Hernieuwd wedstrijdprogramma

31 Jan 2017 | M.K '13

Vanaf 1 januari 2017 hanteert de KNRB nieuwe regels. Beginneling, nieuweling, overgangs en SA maken plaats voor beginner, gevorderd en elite. Blikken maken plaats voor punten en er wordt gekeken naar het gemiddelde aantal punten per ploeg.

meer...