BLIK

De Beginnend Leden Introductie Komité (BLIK) periode is de introductieperiode op Aegir voor nieuwe leden. Deze periode staat in het teken van het kennismaken met Aegir! Gedurende 6 weken heb je de mogelijkheid om samen met jouw BLIK-ploeg te gaan trainen en je eerste roeihalen te maken. Dit jaar begint de BLIK op 2 september. Daarnaast vindt er elke maandag en donderdag een borrel, partij, trainingsdag of ander evenement plaats waar alle verschillende kanten van de vereniging naar voren komen. Aan het einde van de BLIK vindt de afroeiwedstrijd (Van der Rijnst) plaats met een afsluitende partij. Na deze 6 weken beslis jij of je lid wil blijven bij Aegir.

Tussen de KEI-week en de start van de BLIK kom je eerst nog een keer langs op Aegir voor een intake waar je onder andere een fitness test uitvoert. Daarna is er op 28 augustus een verplichte introductiedag. Hier maak je kennis met de begeleidende commissie van de introductietijd en ontmoet je voor het eerst jouw lichting.

Wil jij ook meedoen aan de BLIK? Schrijf je tijdens de KEI-week in bij Aegir! Voor meer informatie over de KEI-week, kijk op de KEI-pagina van Aegir.

DSC_3581.JPG