Partner worden      Partners      Rowing Blind      Bedrijfsroeien      

Discipline, samenwerken, en plezier zijn termen die hoog in het vaandel staan binnen de roeiwereld. Roeien is bij uitstek dé sport waar het van belang is dat alle ploeggenoten op een lijn zitten. Dit alles streeft uw bedrijf hoogstwaarschijnlijk ook na. Net als op de werkvloer ben je bij het roeien zo goed als je zwakste schakel. Ieder individu levert zijn bijdrage aan de boot en de boot komt alleen vooruit als iedereen met dezelfde inzet zijn bijdrage levert. Wij helpen uw bedrijf met het bevorderen van de onderlinge sfeer en deze synergie. Verder heeft u natuurlijk ook gewoon een leuke en sportieve dag op pad met uw collega’s.

‘Aegir’ biedt roeiclinics aan en verder kunnen wij uw bedrijf begeleiden in het zogeheten bedrijfsroeien. De roeiclinic bestaat uit een gezellig bedrijfsuitje op onze vereniging. Hier zullen wij iedereen binnen een dagdeel kennis laten maken met het roeien en kan er achteraf gegeten en/of geborreld worden op de sociëteit. Bij het bedrijfsroeien zullen wij uw bedrijf bij de hand nemen bij het starten van een klassement wat bestaat uit meerdere wedstrijden. U zult wekelijks komen trainen op onze vereniging en vijfmaal het land afreizen om wedstrijden te starten tegen andere bedrijfsboten. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om voor een individuele wedstrijd te trainen.

Mogelijkheden

1. “Pretpakket’’

Roeiclinic, bedrijfsuitje wat enkel een dagdeel beslaat. De dag zal beginnen op G.S.R ‘Aegir’. Hier zult u worden ontvangen door een paar enthousiaste leden die jullie tijdens de clinic zullen begeleiden. Allereerst zult u worden rondgeleid op de vereniging zodat u een beeld heeft van wat onze mooie vereniging te bieden heeft en u de sfeer kunt proeven. U waant zich weer even als student op een sociëteit of u maakt juist voor het eerst kennis met deze vertakking binnen de studentenwereld. Hierna zal de basis van de roeihaal worden uitgelegd binnen op de ergometer. Nu bent u klaar om uw eerste meters op het Winschoterdiep te maken in een vier- of achtpersoonsboot. Dit alles gebeurt onder professionele coaching van leden. Nu de training is afgelopen en iedereen zich op het droge weer heeft omgekleed, kunt ervoor kiezen op Aegir te blijven eten. Wij verzorgen dan een lekkere en voedzame roeiersmaaltijd. Uiteraard zal de tap ook rijkelijke vloeien mocht deze er toch aanlokkelijk uitzien voor uw collega’s.

2. Beginneling

U kunt met uw bedrijf een vast moment in de week bij ons afspreken waarop u komt trainen met uw collega’s op de vereniging. Onder begeleiding van ouderejaars Aegirleden zult u sportief bezig zijn met uw collega’s. De trainingen zullen afwisselend zijn, de ene keer stapt u in de boot, dan op de ergometer en dan bent u weer aan het zwoegen tijdens een circuit training. Kortom, een leuke manier om de sfeer in de groep te bevorderen en om gezond bezig te zijn.

3. Gevorderd

U zult gedurende een maand de basis van het roeien aangeleerd krijgen. Wekelijks bent u op het water te vinden bij onze vereniging. Onder professionele begeleiding leren wij uw collega’s de fijne kneepjes van het roeivak aan. U zult zowel op het land en op het droge trainen. Verder zult u vooral in de vierpersoons boot zitten, wanneer er genoeg mensen zijn kan er ook in de acht geroeid worden. Aan het eind van de maand zult u het gaan opnemen tegen uw eigen collega’s op een heuse ‘bedrijvenspar’ op ‘Aegir’. U zult zich dan niet alleen meten tegen uw collega’s maar ook tegen eventuele andere bedrijven die zich ook hebben opgegeven voor het gevorderde pakket.

4. Elite

U kiest ervoor om de strijd aan te gaan met anderen roeiende bedrijven uit Nederland. De KNRB heeft namelijk een bedrijfsroeiklassement in het leven geroepen. Hier nemen bedrijven het in vijf wedstrijden verspreid over het land tegen elkaar op. Het samen met uw collega’s een langere periode naar een prestatie toe werken zal enorm stimulerend werken. Verder kunnen wij u ook klaarstomen voor individuele wedstrijden zoals de ‘Ringvaart’, een wedstrijd over 100km tussen Leiden en Delft in het voorjaar.

Wij zullen u een langere periode bij de hand nemen bij de voorbereidingen voor een wedstrijd. U zult wekelijks komen trainen en onder hoede komen te staan van een paar enthousiaste ervaren leden die jullie zullen coachen gedurende deze periode. Zij zullen u helemaal klaarstomen voor de wedstrijd en ook mee afreizen naar de wateren waar de wedstrijden verroeid zullen worden. Hierbij kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die ‘Aegir’ te bieden heeft en dit alles ook onder professionele coaching. Wanneer u interesse heeft in dit pakket kunt u contact opnemen met ons om samen een plan te maken over de invulling ervan.

Geheel naar uw wens kunnen we het bedrijfsroeien invullen. Hierbij maakt de dag, het tijdstip of bijvoorbeeld de grootte van de groep niet uit. In overleg maken we samen een plan dat het beste aansluit bij uw doelen en wensen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met fiscus2@gsraegir.nl of businessgroup@gsraegir.nl.